Scorpion Napisano Grudzień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2009 Czy ktos ma juz kompa zlozonego na nowym sockecie ? i czy fedora smiga na tym ? zamierzam zmienic komputer i nie wiem jak to bedzie dzialac, a na bank nie zrezygnuje z linuxa :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Grudzień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2009 Mam komputer oparty na Core i7 860, 4GB RAM 1600MHz, GF 275 no i RAID0 2x500GB. Ogólnie Fedora spisuje się genialnie. Uruchamia się szybciej niż Windows 7. HT^2 działa sprawnie. W zasadzie nie zauważyłem żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Grudzień 4, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2009 Ja dokladnie takie cos zamowilem jutro powinienem skladac czy mozesz napisac jakie czesci ? tez bede robil raid 0 raid w biosie - sprzetowo jakie partycje, jaka fedora jakis wiekszy opis, bylbym wdzieczny ja mysle o postawieniu konsoli do gier w postaci Windowsa 7 (malo gier na linuxa (() i oczywiscie Fedory najlepiej 12, bo na razie smigam na starej wysluzonej 8, ale sprawuje sie swietnie od 2 lat i nie chcialem zmieniac Dziekuje bardzo za wszelkie sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi