bartek19 Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 jakie waszym zdaniem sa najlepsze programy dla sieci p2p?? fajnie by blyo gdyby byl emule taki jak z pod windy. moze cos mi polecicie?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 W (_linuxie_ → Linuksie) ORT mamy aMule wygląda dokładnie tak jak eMule WinDo$hitowy. Kropla w Krople. Są też jakieś inne odmiany ((_odrazu_ → od razu) ORT mówię, że nietestowałem) np.xMule Polecam AzureUsA pod linuxem jakoś lepsiej chodzi przynajmniej u mnie. CHyba że jest to złudzenie optyczne Na forum znajdziesz mnóstwo informacji skąd zassać i jak zainstalować. Poczytaj To a i tutaj Pozdrawia i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek19 Napisano Listopad 13, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 ok thx zaraz bede sobie jakos radzil. jeszcze raz dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi