m.levvy Napisano Styczeń 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2010 Witam. F12 Gnome - wszystko aktualne. 7600GT (TwinView) wszystko działa. Klikam change wallpaper na pulpit. Mam kilka tapet bardzo szerokich - kiedyś rozciągały się na dwa monitory - teraz na każdym jest ta sama tapeta. Co z tym fantem zrobić ?? Spodziwam się znaleść jakiś magiczny przełącznik, który mi wyświetli prawidłowo tapętę na dwa monitory, ale nie wiem czy dobrze myśle. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Styczeń 5, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2010 A może w najbardziej banalny czyli tapetę ciachnąć na pół i ustawić na jednym inną i na drugim inną. W narzędziu do ustawień ekranu dla Nvidii masz opcję ustawienia puplitu na 2 ekranach oddzielnie. Nawet rozdzielczości można ustawić inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.levvy Napisano Styczeń 5, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2010 Chodzi Ci o to, żeby mieć dwa X'y uruchomione ? Też przez chwilę nad tym myślałem, ale stwierdziłem, że zanim sobie wybiorę tapetę to ciencie mi się znudzi.... Najgorsze jest to, że było działało. A teraz sobie poszło .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi