edi18028 Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 Po instalacji OpenOffice pochodzącej ze strony www.openoffice.org nie mogę zapisać konfiguracji i nie wiem co zrobić. Wiem tyle, że problem tkwi w uprawnieniach plików w katalogu OpenOffica, ale nie wiem, które pliki odpowiadają za ustawienia. Co robić? Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 Jak masz chwilę czasu to odinstaluj tamten OO i zainstaluj z tej strony wg tej instrukcji To jest najlepiej dostosowana wersja OO dla PL i nie ma żadnych problemów z konfiguracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi18028 Napisano Listopad 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 Wielkie dzięki! Działa! Już dawno ściągnąłem OpenOffica z podanej przez ciebie strony, ale myślałem, że dalej nie będzie działało zapisywanie ustawień jak pod Fedorą 2, ale działa . Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi