du_gy Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 czesc Jak widac po temacie chce zainstalowac FC3 na sata raid Moj sprzet: dyski 2x80G sata spiete w Raid Striping (0) (,-to jest raid sprzetowy) plyta glowna asus p4p800se z chipsetem intel 865 i ICH5R reszta chyba nie ma znaczenia... (p4 2.8G, radek 9550, 512dDDR...) w czasie instalacji wywala mi taki komunikat ze mam nieprawidlowe partycje i ze moze je utworzyc od nowa ale utracone zostana wszystkie dane, a na tym kompie mam XP. Partycje dla FC przygotowalem w PM swap 512 i jeden duzy ext3 co mam poczac aby zainstalowac FC3? ...z goey dzieki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 to jest raid sprzetowy Tu można polemizować ;-) Oj chyba sie nie da bez utraty danych :/ Przeczytaj to → http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...findpost&p=5066 No chyba, że się coś od tego czasu zmieniło i mnie ktoś poprawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi