MC' Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Witam, Dziwna sprawa nie wiem dlaczego, bo nic w systemie nie zmieniałem, przestał mi działac w FF youtube. Inne flashowe serwisy działają. Obiawem jest czarne okno w miejscu gdzie powienem pojawić sie obraz i menu odtwarzania. jak użyję tego małego przycisku odtwórz w nowym oknie to się wszystko łądnie ładuje natomiast normalnie jest tylko czarny prostokąt. Czy ktoś się z tym spotkał? Co może być rpzyczyną? Z góry dzięuję za sugestie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HermeZ Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 No Script albo AdBlock zainstalowane? Może to ich sprawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Styczeń 30, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Tak wyłączyłem oba i dalej nic. Co Ciekawe gdy włączam filmik który jż kiedyś glądałem wszystko jest ok. Gdy włączam coś czego ie oglądałem to już tylko czarny prostokąt. MOże to kwestia ostatnich updatów? chociaż wątpię bo flash nie był w repo updatowany ostatnio chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HermeZ Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Dziwne, załóż nowy profil w FF i wtedy sprawdź... U mnie system jest zaktualizowany i filmy na YT działają bez problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Spróbuj zainstalować Flasha jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Styczeń 31, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2010 reinstal nic nie daje ale dziwne bo niektóre filmy idą mimo że ich nie widziałem a inne nie np ten nie idzie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi