helke Napisano Luty 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2010 Na ubuntu modem działa bez żadnych problemów. W ten sam sposób chciałem go uruchomić na Fedora 12 64bit. Po podpięciu modemu nie została nawiązana próba połączenia przez NetworkManager.Parametry wpisałem ręcznie z zaznaczeniem opcji połączenia automatycznego lecz nie łączy.Po restarcie modemu otwiera tylko pliki ze sterami na windows ale manager nic nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helke Napisano Luty 4, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2010 Na ubuntu modem działa bez żadnych problemów. W ten sam sposób chciałem go uruchomić na Fedora 12 64bit. Po podpięciu modemu nie została nawiązana próba połączenia przez NetworkManager.Parametry wpisałem ręcznie z zaznaczeniem opcji połączenia automatycznego lecz nie łączy.Po restarcie modemu otwiera tylko pliki ze sterami na windows ale manager nic nie robi. Ma ktoś jakiś pomysł jak zmusić managera połączeń do łączenia się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi