Wisnia75 Napisano Luty 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 Witam, Przy instalacji systemu(teraz) po kopiowaniu zawartości livecd(tak tam pisało) jest brak reakcji żadne okienko nie wyskozyło pisze tylko Welcome to Fedora i na dole legenda... Co mam zrobić? mam tak włączony komputer i nie wiem jak postąpić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Luty 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 Ja miałem podobną sytuację którą opisałem w innym poście . zły start fedory po instalacji Problem wynika chyba z tego że sterownik grafiki który jest w systemie ; nouveau źle współpracuje z kartą graficzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia75 Napisano Luty 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 Moja karta graficzna to Ati Radeon 9250 P.S jeśli nic nie pomoże.. przejde na ubuntu tak jak inni byli użytkownicy fedory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi