LenoX Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 witam, nie wiem jak się zabrać za temat: Firefox mi mówi że nie ma wtyczki "video/x-ms-asf" nie wiem czy tu chodzi o "mms"? mam tak: 1.about:config 2. network.protocol-handler.app.mms Tutaj wartość /usr/bin/mplayer 3. network.protocol-handler.external.mms Tutaj wartośc true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 chodzi mu o ASF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenoX Napisano Luty 19, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 Chcę oglądać: http://www.tvncnbc.pl/tvn-cnbc-biznes,tv.html# zrobiłem tak: W celu oglądania klipów multimedialnych w przeglądarce należy zainstalować: su -c "yum install mozilla-vlc" Istnieje bardzo dobry dodatek dla przeglądarki firefox: Media Player Connectivity, odtwarzający strumienie multimedialne w zewnętrznym odtwarzaczu. Zwykłe programy linuksowe jako pluginy w firefox: su -c "yum install mozplugger" w Media Player Connectivity miałem gmplayer' nie startuje w ogóle linku vlc pokazuje kolowore obrazki komuś się udało odpalić tvncnbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnyk Napisano Luty 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2010 Chcę oglądać: http://www.tvncnbc.pl/tvn-cnbc-biznes,tv.html# zrobiłem tak: w Media Player Connectivity miałem gmplayer' nie startuje w ogóle linku vlc pokazuje kolowore obrazki komuś się udało odpalić tvncnbc Nie udało i nie uda. To jest zabezpieczone DRM albo czymś takim, bo zanim się odpali, to pod windowsem pobiera dane praw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi