Saddamus Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 właściwie to 2 problemy, jak je rozwiążę, to Fedora jest moja 1. Utworzyłem w głównym systemie plików katalog /a i zamontowałem tam partycję w taki sposób: mount /dev/hda6 /a , jednak po restarcie partycja nie jest tam montowana automatycznie, co mogę zrobić, żeby sama się montowała przy każdym starcie systemu?? 2. Po zamknięciu systemu komp się nie wyłącza i muszę to robić przyciskiem power... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electric Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 musisz dodać wpis do /etc/fstab np. /dev/hda6 /a auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 ad2. masz problem z acpi. poszukaj tu na forum, byla juz o tym mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumo Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 TU masz dokladny opis jak podmontowac partycje na stale p.s. przegladaj forum pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi