matlas Napisano Marzec 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2010 Ktoś wie jak uruchomić flash 32bitowy w 64bitowym Chrome? (nie piszcie, że jest flash64bit bo on do użytku się jescze nie nadaje). W FF, Operze 64, 32bitowy Flash śmiga (jedynie przyspieszenie sprzętowe trzeba wyłączyć). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnyk Napisano Marzec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2010 Ktoś wie jak uruchomić flash 32bitowy w 64bitowym Chrome? (nie piszcie, że jest flash64bit bo on do użytku się jescze nie nadaje). W FF, Operze 64, 32bitowy Flash śmiga (jedynie przyspieszenie sprzętowe trzeba wyłączyć). NSpluginwrapper się to nazywa ale muli nieprzeciętnie. Nie wiem, której wersji flasha 64bit używałes ale daj znać na priv, to Ci wyślę mailem wersję, która działa bez zarzutu i nie zdarzyło się, by sprawiała problemy (tesowana pod f12, ubuntu i debianem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Marzec 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2010 Znalazłem w internecie poradę oto taką, aby w /opt/google/chrome utworzyć folder plugins i do niego skopiować pliczek libflashplayer.so Na ile to działa, nie wiem na Chrome nie śmigam po YouTube i innych, tam tylko przeglądam...taaakie tam stronki jak kolega poda jakieś linki w oczekiwaniu na FireFox'a, aż poładuje karty po pogrzebaniu się " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Marzec 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2010 @Subaru - coś podobnego zrobiłem we Flocku - bazującym na Foxie 3.0 - i prawie wszystko działa poza pełnym ekranem. Ale to chyba dziwne by było żeby wtyczka dedykowana dla przeglądarki działała BEZBŁĘDNIE na innej przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi