Venger Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 Sciagnałem 5 płytek. Piąta to Rescue. Cztery pierwsze to Fedora Core 3. Instalowałem parę razy i nigdy nie prosił instalator o płytkę 4. Co na niej jest??? Akurat sprawdzić nie mogę z przyczyn obiektywnych - pożyczyłem płytki :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 U mnie w trakcie instalacji powiedział, że będzie potrzebował 3 płytek. Mimo tego po zakonczeniu kopiowania z trzech pierwszych zażądał czwartej :> (niezły babol z resztą i w dodatku co najmniej od wersji FC2 tak jest). W każdym razie z ostatniej płytki wziął sobie obsługę reiserfs'a. Chcesz jeszcze tę listę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venger Napisano Listopad 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 E .... ten tego... jaką listę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 Sciagnałem 5 płytek. Piąta to Rescue. Cztery pierwsze to Fedora Core 3. Instalowałem parę razy i nigdy nie prosił instalator o płytkę 4. Co na niej jest??? Akurat sprawdzić nie mogę z przyczyn obiektywnych - pożyczyłem płytki :-( Listę pakietów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venger Napisano Listopad 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 Dzięki serdeczne. NIe. Jutro odzyskam płyty to obadam. A może są tam serwery? Bo instalowałem parę razy ale nic z pakietów serwerowych hmmm. Obadam jutro. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CZ@rek Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 Dzięki serdeczne. NIe. Jutro odzyskam płyty to obadam. A może są tam serwery? Bo instalowałem parę razy ale nic z pakietów serwerowych hmmm. Obadam jutro. Dzięki. Ja instalowałem z serwerami i też poprosił o 3 płyty. Od 4 nic nie chciał. CZ@rek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi