Rysio Napisano Kwiecień 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2010 Po "przesiadce" z FC8 na FC 12 dopiero teraz zastanawiam sie jak przeglądać zasoby LAN (lepiej poźno niż wcale ;-) Wcześniej konfigurowało sie LISA i jazda a co teraz (przyznam się do tego że nie robiłem żadnych eksperymentów jak na razie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Kwiecień 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2010 Może Gnome Commander lub muCommander. Chyba chodzi o zwykłe przeglądanie zasobów, nic specjalnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysio Napisano Kwiecień 19, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2010 No tak dokładnie tylko o przeglądanie zasobów, tyle że znowu te przyzwyczajenia są górą, bo przedtem wiadomo że to robiło się "wszechmocną przeglądarką wszystkiego" czyli konquerorem. gdzieś spotkałem taką właśnie nazwę i chyba dosć słusznie ;-) Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Kwiecień 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2010 Wiesz co - w menu Miejsca / Połącz z serwerem można się jeszcze połączyć. Masz wtedy dostęp praktycznie w całym systemie nawet w standardowym Nautilusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysio Napisano Maj 6, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2010 Korzystam raczej z KDE (choć gnome instaluję sobie również) bo np. wolę evolution od k-maila. Czy zatem jest "coś" pod kątem KDE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Maj 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2010 Korzystałem z KFTPGrabbera jakiś czas i niby działał. Poza tym jest chyba niezależna FileZilla. Odpaliłem nawet WinSCP pod WINE i chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysio Napisano Maj 8, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2010 A to fajnie bo akurat ftpgrabber jest fajny - przynajmniej w mim odczuciu (troszkę jednak obciąża maszynę) ale jednak ma to do siebie że wznawia bez problemu zerwane sesje. Ale czy mozesz mi powiedzieć jak przeglądasz LAN z jego pomocą ? W centrum pomocy KDE nie znalazłem informacji (nie zainstalowany podręcznik). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi