rumek806 Napisano Maj 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2010 Witam System Fedora 12, mam problem z javą w operze 10.10 a dokładniej z włączaniem obsługi javy w opcjach przeglądarki opcja ta czasami się sama wyłącza, jej powtórne włączenie podczas pracy przeglądarki nie daje efektów, konieczny jest jej restart i ponowne włączenie obsługi javy wtedy działa. Nie dzie je się tak zawsze, ale na kilka uruchomień opery przy którymś razie java jest wyłączona, przy sprawdzaniu ścieżki dostępu do javy opera twierdzi że jest prawidłowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Maj 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2010 Masz zainstalowaną dobrą wersję Javy? Pod twoją architekturę? Opieranie się na tym co mówi opera nie jest dobrym pomysłem, sam miałem sporo problemów z Operą - Javą kiedy jeszcze jej używałem. Nie masz zainstalowanych innych wersji Javy w innych lokacjach? To też było problematyczne, jeżeli masz to sprawdź inne położenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi