macker Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Problem jest taki ze azureus nie odpala mimo zainstalowanej Javy. Kumpel twierdzi ze cos z Java pozmieniali. Czy ktos ma podobnie? PS na fedora core 2 dziala bez problemu :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bielik Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Sprobój może zainstalować j2re-1_4_2_06-linux-i586.rpm który jest do poprania na stronie producenta. Ja posiadam FC3 i program chodzi mi bez problemów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Albo 1.5.0 Też pięknie chodzi Azureus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1 Napisano Grudzień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2004 Witam Posiadam też problem z AZUREUSEM FC3 , jre1.5.0 Wyedytowałem plik azureus podałem ścieżke /usr/java/jre1.5.0/bin/ (stosownie) i niestety problem. Proszę o poradę ROBERT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2004 A jaki komunikat wywala jak odpalisz azureusa w konsoli. Można też spróbować jako root, to też może cokolwiek wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Grudzień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2004 na javie 1.5 nie idzie tego zrobic no moze ale ja np. nie mam czasu na takie bzdury chodzi mi na j2re-1_4_2_06-linux-i586.rpm . trzeba dopisac jakas sciezke JAVA_PROGRAM_DIR="/usr/java/j2sdk1.4.2_06/bin" gdzies ale nie przeczytalem dokladnei bo po hiszpansku bylo hehe pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2004 na javie 1.5 nie idzie tego zrobic no moze ale ja np. nie mam czasu na takie bzdury ... Widocznie ja mam jeszcze mniej czasu, bo mam tylko Javę 1.5 i nie musiałem dopisywać ścieżki - Azureus sam się zajął tą "bzdurą". A plik README Azureusa nie jest po hiszpańsku i tam stoi jak byk: If you have the Java JRE installed somewhere unusual (or not in your PATH), use the JAVA_PROGRAM_DIR option in the script. i kiedyś w jakiejś starszej wersji Azureusa i pewnie Javy też, korzystałem z tej rady. Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Grudzień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2004 Sorry idzie na jednej i na drugiej ale na 1.5 jest ok sam ja znajduje i jest git. Ajezeli hodzi Hiszpanskiego to przez przypadek natknolem sie w necie na to na hiszpanskiej stronie o azuerusie dokladnie na forum. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi