Ragvien Napisano Lipiec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2010 Czesc. Mam problem z Warcraftem III (TFT), z siecia lokalna. Chcialbym sobie z bratem pograc w jakas mape, wiec wybieramy siec lokalna i jeden z nas (brat) tworzy gre, ale druga osoba (ja) nie widzi jej. Oczywiscie mamy routera i dwa kompy sa do niego podlaczone, wiec nie wiem w czym problem :/ Bardzo prosze o szybka pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neferius Napisano Lipiec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2010 miałem podobny problem z kumplem(ja fedora on kubuntu) skoczyło się na grze na batlu. nie posądzam cie o posiadanie pirata ale pirat też wiała. Przyznam ze nie mieliśmy ochoty ustalać co było przyczyną braku połączenia(na pewno firewall). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragvien Napisano Lipiec 9, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2010 Mam Warcrafta ze sklepu, a drugi pozyczony od kuzyna (rowniez oryginal). Firewall'a nie mamy ani na jednym, ani na drugim kompie. Na battlu wolelibysmy nie grac, bo chcielibysmy sami pograc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragvien Napisano Lipiec 10, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2010 Dobra, juz problem rozwiazalem - chodzilo o zapore internetowa, czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi