wookash_x Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Witam próbowałem zainstalować xmule z pakietu: xmule-1.9.4b-1.1.fc3.fr.i386.rpm instalacja przebiegła bezproblemowo ale podczas próby uruchomienia wyskakuje taki błąd: [wookash@wookash ~]$ xmule Initialising xMule Setting value of secure-ident to true. Setting value of source-exchange to true. Setting value of command-line to true. *** UDP socket at 4672 Creating new Cryptkey.dat ... 419cad1b 419cad1b xmule: CryptoXMpp.cpp:3629: void CryptoXMpp::RecursiveMultiplyTop(CryptoXMpp::word*, CryptoXMpp::word*, constCryptoXMpp::word*, const CryptoXMpp::word*, const CryptoXMpp::word*, unsigned int, const P*) [with P = CryptoXMpp::LowLevel]: Warunek zapewnienia `carry >= 0 && carry <= 2' nie został spełniony. Przerwane co można z tym zrobić? pozdrawiam: wookash_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitaro Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Witam też miałem ten problem i co gorsze nic na to nie poradziłem dopiero zainstalowanie starszej wersi xmule pomogło dokładnie to wersi 1.8.4 no ale to nie jest rozwiązanie:)) i dlatego używam teraz amule polecam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi