p1orun Napisano Sierpień 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2010 Witam Na komputerze mam zainstalowana Fedorę 13 w wersji 32 bit i Windows 7 w wersji 64 Bit. Postanowiłem zainstalować Fedorę w wersji 64 bitowej, wiec ściągnąłem obraz DVD z stąd wypaliłem w K3B i ponownie uruchomiłem i przy wyborze boot z płyty płyta z fedora 13 64 bit nie startuje tylko się przekręci , niestety kolejne 4 razy ściągania tego samego obrazu i wypalenia na K3B jak i w Nero nic nie dało płyta nie startowała tylko się kreci i nic po za tym. Zarówno w Windzie jak i Fedorze płyta jest poprawnie wyświetlana i da się skopiować z niej pliki. Sprawdzałem tez płyty na 2 komputerze leć ten sam objaw płyta się kreci i nic więcej. W Virtual Box system się instaluje bez problemu zarówno 32 jak i 64 bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p1orun Napisano Sierpień 4, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2010 Problem rozwiązany wujek Google pomógł ze względu ze posiadam płytę Gigabyte płyta niekiedy może nie bootowac, w takiej sytuacji należny zaopatrzyć się z wersja Fedory 32 bitowa , gdy ukażę się menu instalatora należy wyjąc płytę z wersja 32 bitowa i włożyć wersje 64 bit, mam nadzieje ze pomogłem jak ktoś będzie miał podobny problem jak ja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi