polo57 Napisano Luty 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2004 Witam serdecznie. Chciałbym zapytać Co zrobić aby zachować sobie lub zarchiwizować zakładki w Konquerorze,aby w przypadku awarii mieć kopię swoich linków do stron internetowych a nie od początku zbierać je ze sporym wysiłkiem. Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Luty 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2004 Witam serdecznie. Chciałbym zapytać Co zrobić aby zachować sobie lub zarchiwizować zakładki w Konquerorze,aby w przypadku awarii mieć kopię swoich linków do stron internetowych a nie od początku zbierać je ze sporym wysiłkiem. Dziękuję i pozdrawiam. brrrr .... jak nie lubię konquerora :/ --- ale jakbym go lubił to zrobiłbym np. tak: zakładki | modyfikuj zakładki | zapisz jako (tworzysz plik zaklady.xml i nagrywasz go sobie - gdzieś .... potem (w razie awari) odwrotnie: zakładki | modyfikuj zakładki | import | importuj zakładki KDE | zaklady.xml --- zapisujesz i masz === ale tak nie robię bo nie lubię konquerora 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polo57 Napisano Luty 26, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2004 Marcyr Ty mnie zawsze podratujesz. Zastanawiam się tylko czemu na to nie wpadłem. Fakt,że ostatnio mam trochę kłopotów - córka w szpitalu. W związku z tym jestem trochę rozkojarzony i musiałem trochę zaprzestać swojej aktywności na Forum. W najbliższym czasie myślę,że mi to minie. O wszystkim co miałem zrobić a także o skrypcie pamiętam i to jest najważniejsze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Luty 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2004 (...)Fakt,że ostatnio mam trochę kłopotów - córka w szpitalu. (...) To trzyma za nią kciuki pozdrowionka dla Was :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jerzy Napisano Luty 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2004 Forumowicze życzą Córce szybkiego powrotu do zdrowia a Tacie i Rodzinie dużo zdrowia. Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polo57 Napisano Luty 26, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2004 Serdecznie Witam całe Forum. Jestem serdecznie zobowiązany całemu Forum za dobre słowo. Wczoraj byłem w szpitalu i już jest lepiej a było to ostre zapalenie nerek. 3 dzień kroplówki z antybiotykiem swoje robi - jednak córka i szpital jakoś nigdy mi nie pasowało - a jednak. Miło jest usłyszeć pozdrowienia. Jeszcze raz dziękuję i jestem wdzięczny Wam Wszystkim. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi