Andrzej Orkan Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 Uaktualniłem system za pomocą polecenia <b>apt-get update</b> a potem <b>apt-get upgrade</b>. Wszystko gra. Postanowiłem jednak, że zrobię <b>apt-get dist-upgrade</b> co ma (podobno) pomóc naprawić niezgodności bibliotek w związku z instalacją gdesklets w FC3. No i co apt napisał? Otóż radośnie oświadczył, że zupgrade'uje mi kilkanaście pakietów A POTEM SKASUJE MI 122 JUZ ISTNIEJĄCYCH!!! - w tym mojeukochane Anjute i wiele innych rzeczy, o których bym nie pomyślał, żeby w ogóle kasować - łącznie 1,3 GB !!! Co mam zrobić? Nie wiem czy na gdesklets aż tak bardzo mi zależy żeby popełniać takie szaleństwo Może ktoś ma jakąś ideę albo przechodził podobny problem? Napiszcie. Orkan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bord Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 żeby nie zaczynać nowego wątku to się tu podłączam, jakie znacie rezpozytoria (_apt'a_ → apta) ORT dlla FC3?? Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody Napisano Listopad 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 Lepsze pytnie, jak odzyskac apt-shell ktory wcielo po upgrejdzie apta. Pozdrawiam Bloody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi