Zagiewa Napisano Październik 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2010 Witam. Kurcze podczas instalacji systemu musiałem to przeoczyć, a nie pamiętam jak się nazywa program/pakiet do zarządzania menu (tego na pasku) w Gnome. Potrzebuje się pozbyć paru starych programów z menu a nie mam jak:P A skoro już założyłem temat to od razu zapytam. Macie jakieś inne sposoby na modyfikowanie tego menu bez tego programu/pakietu? domyślam się, że jest to po prostu zwykły plik w którym można śmiało wprowadzać zmiany, mam racje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjSpider Napisano Październik 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2010 Prawdopodobnie chodzi Ci o program alacarte. Jeśli dobrze pamiętam to jest on domyślnie w repo fedory. "yum install alacarte" powinno załatwić wszystko:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiewa Napisano Październik 31, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2010 Dokładnie o to mi chodziło, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi