RMK Napisano Grudzień 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2010 Witam, Proszę was o pomoc, ponieważ nie potrafie sobie poradzić z problem, a dokladnie z dzwiekiem. Zainstalowałem: -fvwm -fluxbox -blackbox -windowmaker Dodam jeszcze, że w środowiskach pracy typu GNOME czy KDE nie ma tego problemu ;D Szukałem coś na forach ale nie udało mi się znależć czyżby wszyscy zapomnieli już o takim czymś ja menedzery okien?? Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Grudzień 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2010 Kup mi proszę kryształową kulę żebym mógł wywróżyć jaki konkretnie ten problem z dźwiękiem jest. Jak już prosisz o pomoc to sprecyzuj problem. Es. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigit Napisano Styczeń 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2011 Nie wiem o co Ci chodzi, ale odpal terminal i wklep polecenie alsamixer Zobacz, czy kanał MASTER nie jest wyciszony. Jeśli masz więcej niż jedną kartę dźwiękową, naciśnij klawisz F6 i zobacz każdą kartę po kolei. A następnym razem, napisz dokładnie(!) na czym polega problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Styczeń 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2011 SOA#1 [-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi