ciemny1988 Napisano Grudzień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 Cześć, Jestem początkującym użytkownikiem Scilaba, mógłby mi ktoś podpowiedzieć, jak stworzyć następujące bloczki, lub czy można je gdzieś znaleźć? Chodzi dokładnie o : -Bloczek RMS -Bloczek Comparator -> który by miał standardowo 0 a po przekroczeniu zadanej wartości dawał by 1 na wyjściu -Bloczek Counter -> który sumuje 1 na wejściu Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Grudzień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 Praca domowa? Poszukaj na forum Scilaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciemny1988 Napisano Grudzień 8, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 Tak jakby Może jednak ktoś ma taką wiedzę i jest skłonny się nią podzielić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Grudzień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 Czyli odwalic za ciebie bo nawet ci sie nie chce poszukac? Zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciemny1988 Napisano Grudzień 8, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 Czyli odwalic za ciebie bo nawet ci sie nie chce poszukac? Zapomnij. Szukałem tych bloków i sam i na forach, niestety nie znalazłem. Proszę o pomoc, jak nie to nie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 To myśl, tak jakby. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi