zyzui132 Napisano Grudzień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 Witam. Chciałem założyć sobie forum na yoyo.pl Wybrałem, aby na stronie był XennonBB. Instalacja poszła bez problemów. Jednak, gdy chciałem odpalić później stronkę wyświetla się tylko pare napisów po lewej stronie. Nie ma żadnej grafiki. Jestem zielony w temacie, więc proszę o pomoc. Z góry dzięki, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2010 Nie wiem czy ktoś tutaj Ci pomoże w tym temacie. Poza tym to raczej nadaje się do No Name i tam to przeniosłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deq102 Napisano Styczeń 19, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2013 Program pomocny w tworzeniu i zarządzaniu forum. Zaletami serwisu stworzonego za pomocą tego narzędzia jest szybkość, stabilność, bezpieczeństwo i nowoczesny wygląd. Do uruchomienia XennoBB wymaga serwera strony Apache, serwera SQL jak np.: MySQL, PostgreSQL lub SQLite oraz silnika PHP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi