pitbull82 Napisano Listopad 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2004 Kolejne pytanie z serii pewnie początkujących... Chiałem się dowiedzieć, czy istnieje możliwość zainstalowania polskiego Firefoxa zamiast standardowego angielskiego, bo chyba pakietów językowych już teraz nie ma. Czy da się zrobić tak, że później Up2date będzie sprawdzał polską wersję językową? Co prawda angielski umiem, więc nic mi się nie stanie jak Firefox będzie po angielsku, jednak w sumie trzeba popierać polskie rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bug Napisano Listopad 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2004 Ja tam uzywam angielskiego i nie nazekam ale pewnie sie kiedys ukaze firefox pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 Próbowałem instalowac w FC3 polskiego Firefoxa z www.firefox.pl ale coś nie wyszło. Ale to było z tydzień temu, może już jest nowsza wersja - nie sprawdzalem, bo i tak używam Opery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 ja mam po polsku, ale instalowalem od razu, jak chcesz spolszczyc to zobacz to: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=2188 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitbull82 Napisano Listopad 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 Wielkie dzięki - to działa Właśnie zrobiłem i mam już wszystko po polskiemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi