DEMON Napisano Luty 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2004 witam all znajdzie sie jakas litosciwa duszyczka i powie mi jak sprawdzic na jakich sterownikach muzycznych jade czy na alsie czy moze na jakis innych bo ta naprawde to nie wiem - pakiety alsy mam zainstalowane ale licho tam wie czy tak naprawde system wlasnie ich uzywa dzwiek mam dobry choc czasami harczy na niektorych radyjkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Luty 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2004 Jeżeli nic nie zmieniałes poza standard to masz oss - jak ci charczy to zmień na alsę (na atrpm można znaleźć jąderka z pakietami alsy, nvidi i innych fajnych rzeczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Luty 25, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2004 no i wielkie dzieki kolego - zaoszczedziles mi wiele czasu jestem wdzieczny dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2004 a tak przy okazji - można sprawić, by dźwięk płynął jednocześnie na dwóch kartach? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Luty 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2004 Co rozmumiesz jednoczesnie - xmms nie pozwli na odtworzenie na 2 wtyczki na raz, ale miozesz uruchomić 2 instancje xmmsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2004 Hmm... ok, niech b ędzie - ale jak sprawić, by dźwięk A leciał na kartę A, a dźwięk B na kartę B? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Luty 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2004 ustawiając wtyczki wyj ścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi