kaszpio Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 ...poprzez zwis rozumiem totalny brak mozliwosci jakiegokolwiek dzialania...nie mialem nawet otwartego terminala, wiec zostal mi twardy RESET... Pewnie interesuje Was jak toi siue stalo? Poprostu instalowalem jave;-) Co za jazda;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 Pogratulować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slawek Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 ale się uśmiałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Jerzy Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 Jak masz wątpliwości, że takie zjawisko może wystąpić to zainstaluj sobie Windowsa, a pamięć Ci się od(_świerzy_ → świeży) ORT Zwis kompa nie koniecznie jest winą softu. A teraz proszę się nie śmiać :wink:. W poprzednim miesiącu mój kolega non stop "używał słow powszechnie uważanych za nieobyczajane" bo przez dwa tygodnie komputer wieszał mu się non stop. Powód był prosty miał walniętą pamięć i WinXP. Tylko jak to wykryć . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszpio Posted January 7, 2004 Author Report Share Posted January 7, 2004 nie sadza aby to byla wina sprzetowa...win xp zawiesil mi sie ostatnio moze ...a nawet nie poamietam kiedy;-) Ostatnim razem jak za mocno podkrecilem procka...pozatym mega stabilnosc;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2004 Report Share Posted January 11, 2004 A teraz proszę się nie śmiać :wink:. W poprzednim miesiącu mój kolega non stop \"używał słow powszechnie uważanych za nieobyczajane\" bo przez dwa tygodnie komputer wieszał mu się non stop. Powód był prosty miał walniętą pamięć i WinXP. Tylko jak to wykryć .Prosto - Windows Memory Diagnostic pobrać i uruchomić [/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts