Materid Napisano Kwiecień 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2011 Troche mi sie nudzilo i pogrzebalem w internecie doszukujac sie informacji o Gnome 3 i skorzystalem z tego poradnika http://digitizor.com/2009/12/08/install-gnome-shell-fedora-linux/ (mimo ze mam FEDORE 14) i troche schrzanil mi sie wyglad okien i Compiz nie dziala. Jak moge zresetowac te ustawienia. Ewentualnie zresetowac gnoma do ustawien pierwotnych (takich jak po instalacji)? _______ EDIT: Udalo mi sie odzyskac poprzednie ustawienia i wyglad okien, pogrzebalem troche w compizie i w ustawieniach wygladu i jakos przeszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Kwiecień 12, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2011 System > Preferences > Desktop Effects ... ups zapomnialem ze uproscili takie rzeczy i juz nie ma A przy starcie systemu nie masz wyboru menadzera ? ____ Edit: No to spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi