netykieta27 Napisano Maj 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2011 Mam pytanie odnośnie patchowania gier iso ps2 , pod winde jest to np ESR disc patcher GUI v0.24.Problem polega na tym ze nie ma grania bez patchowania.Zna ktos moze sposób lub odpowiednik .Oczywiscie nie wszystkie trza ale te które trza czy sie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Maj 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2011 Robilem to kiedys i zobacze jak bede na F czy mam stare katalogi z wszystkim co potrzebne. O ile wiem na Wine jeden z programikow chodzil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netykieta27 Napisano Maj 15, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2011 Robilem to kiedys i zobacze jak bede na F czy mam stare katalogi z wszystkim co potrzebne. O ile wiem na Wine jeden z programikow chodzil. google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Maj 16, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2011 http://dl.dropbox.com/u/6074887/PS2.tar.gz Tutaj sa wszystkie programy ktorych uzywalem kiedys do patchowania.Nie pamietam jak sie to dokladnie robilo ale ty pewnie masz jakies instrukcje ;P Obslugiwalem all po linuxem i sprawdzilem jeszcze raz - wszystko dziala pod wine 1.3.18-1.fc14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netykieta27 Napisano Maj 16, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2011 http://dl.dropbox.com/u/6074887/PS2.tar.gz Tutaj sa wszystkie programy ktorych uzywalem kiedys do patchowania.Nie pamietam jak sie to dokladnie robilo ale ty pewnie masz jakies instrukcje ;P Obslugiwalem all po linuxem i sprawdzilem jeszcze raz - wszystko dziala pod wine 1.3.18-1.fc14. Zapytuje o programy pod linuxa bez biblioteki Win 32 czyli tak zwanego ( łajna ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Maj 16, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2011 wine to program Jak kazdy inny i do uruchamiania takich malych programikow spisuje sie bardzo dobrze. Nie wiem skad u ciebie taka niechec do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netykieta27 Napisano Maj 18, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2011 Wine - uruchamianie programów z MS Windows su -c "yum install wine".Mój odnośnik program ktory pozwala na zapis małej szybkosci, co ma znaczenie dla jakosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi