mag9lubuskie Napisano Listopad 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2004 Niestety przy produktach M$ jesli chodzi o szybkosc dzialania, to OO sie chowa. Zarowno w wersji Linuksowej i Windowsowej. Czy mozna to jakos przyspieszyc (szcz. start), wielu moich znajomych z tego powodu wybiera produkty MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Listopad 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2004 Chcesz powiedzieć że twoi znajomi wybierają MS OFFICE za kilka tysięcy złotych bo startuje o kilkanaście(kilkadziesiąt) sekund szybciej niż Open Office który jest za darmo :shock: Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag9lubuskie Napisano Listopad 23, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2004 Chcesz powiedzieć że twoi znajomi wybierają MS OFFICE za kilka tysięcy złotych bo startuje o kilkanaście(kilkadziesiąt) sekund szybciej niż Open Office który jest za darmo :shock: Dziwne. Oni nie maja poczucia moralnosci i nie placa oczywiscie. Niestety w naszym kraju to normalka i ciezko z tym walczyc Oni nie maja poczucia moralnosci i nie placa oczywiscie. Niestety w naszym kraju to normalka i ciezko z tym walczyc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2004 bo MS office tez maja za free, albo kupuje bez pudelka wersje "OEM" za 10zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venger Napisano Listopad 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2004 W którymś z KŚ Ekspertów był opis instalacji programu ładującego przy starcie systemu jakieś biblioteki OO (podobnie jak ma to miejsce w Windows) i dzięki temu poniekąd ma się program szybciej uruchamiać (zapewne kosztem czasu startu samego systemu). Jak znajdę w domu to napiśze jaki to program. Update: O ten: http://segfaultskde.berlios.de/index.php?content=oooqs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag9lubuskie Napisano Listopad 24, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2004 Chyba ten quickstarter byl doolaczany do winowsowej wersji OO, ale z tego co pamietam, to wcale nie pomagal duzo szybciej startowac. Przyspieszenie raczej sladowe:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3bo Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 Witam! Moze sie to komus przyda, bynajmiej openoffice u mnie szybciej startuje i co najwazniejsze szybciej i stabilniej dziala: - zmiana skina na mniej wymagajacego - zmniejszenie ilosci zapamietywanych ruchow - zwiekszenie pamieci To tyle. Jesli ktos ma jeszcze jakies wskazowki to prosze. |s3bo|group 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 a ja nawet raz w zyciu widzialem orginalnego office'a.. fajnie co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 Nie wiem czy to ma znaczenie, ale ja mam wersję UX i klknięcie dowolnego dokumentu M$ Office(doc, xls, ppt) otwiera mi OO wraz z tym dokumentem w 5-7sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag9lubuskie Napisano Listopad 26, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 OK, dzis zainstalowalem OO 1.1.3 ismiga niesamowicie. Dzieki wszystkim za odp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi