awow Napisano Maj 30, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2011 Program nie zachowuje się normalnie, w F14 było OK. Czy komuś pracuje normalnie? Np. tworzę konto, jest widoczne w lewym oknie, po ponowny włączeniu konto jest niewidoczne; tworzę kilka kont z osobnymi folderami "odebrane" i "niechciane", po pewnym czasie foldery w lewym oknie znikają, a w edycji konta nie można ich już wybrać, zostały do wyboru tylko lokalne foldery. Instalowałem fedorę kilka razy, KDE i Gnome i ciągle to samo. Płyta instalacyjna sprawdzona przez instalator - OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saek Binko Napisano Maj 30, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2011 Mi działa normalnie i bez zastrzeżeń. Nawet z G-S się integruje. Ale ja przekopiowałem sobie katalog ~/.thunderbird z poprzedniej instalacji systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiws Napisano Maj 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2011 Witam. U mnie również thunderbird działa bezbłędnie na f15 i386, a konfigurację robiłem an f15, podejrzewam iż coś namieszałeś w konfiguracji samego programu, ja używam czterech kont pocztowych i wszystko działa bezbłędnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takori Napisano Maj 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2011 Nie do konca na temat, ale... Firefox reaktywowal dodatek Simple Mail bazujacy na Thunderbird. (Sam nie testowalem - ewentualne opinie prosze przeslac na pryw.skrzynke ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Czerwiec 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2011 Śmiga jak zawsze wyśmienicie. Nie zauważyłem żadnych błędów (wcześniej na 13 śmigałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awow Napisano Czerwiec 1, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2011 Dziękuję za zainteresowanie. Opisane przeze mnie zachowanie występuje jeżeli zaznaczymy (konfiguracja konta/konfiguracja serwera/zaawansowane) Odebrane - dla konta: i wybierzemy adres email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi