takori Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 cytat (z komentarzy): "To wyglądało tak. Telekonferencja pomiędzy Larrym E. a sSzefem Działu Produktów w Oracle: Larry E. Chcę kupić nowy samolot stryjecznej siostrze Szef D. P. No tak, ale mamy trochę rzeczy po SUN-ie, trzeba trochę ograniczyć wydatki Larry E. Po czym kur...? Szef D. P. No kupiliśmy ich w zeszłym roku, to ci od Java Larry E. Aaa, coś było, ile za to zapłaciliśmy? Szef D. P. 7 milionów Larry E. Oż ty w d... ile??? Szef D. P. Noo, eee Larry E. Ok, stało się. Jaki badziew, który po nich został się sprzedaje słabo? Szef D. P. No ten OpenOffice, co mieliśmy do w Java FX przepisać Larry E. I co przepisaliśmy? SDP: Nie, popędziliśmy kota tym od Java FX Scriptu i na tym się skończyło LE: Aha, a ile sprzedaliśmy tego OpenOffice'a SDP: 0 LE: Ile kur... SDP (jąkając się) zero, bo... LE: Oż w piz... je... jego ma... do ch.. z tym. Wyj... natychmiast to. SDP. Ale to nam piar popsuje LE: Na ile nam popsuje? SDP: No tak na $50 000 LE. Uuuuu, dużo. No dobra, to dajmy to do tych łosi z Komancz Fandejszyn, będziemy do przodu na piarze SDP: Z Apache Foundation? LE: Ta, ta, oni też mnie z tym Googlem wku... ciągle, to im tego kasztana z kodem pamiętającym moje obsikane pieluch wrzucimy." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subaru Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Dobre dobre, więcej takich dialogów proszę wrzucać w miarę możliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts