fedor 1975 Napisano Czerwiec 4, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2011 Mam Fedorę 15. Mam kartę dźwiękową Asus Xonar D1. Nie działa mi przedni panel. Chciałbym mieć dźwięk w słuchawkach z przedniego panelu. Czym to ustawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2011 alsamixer -c0 sprawdź najpierw czy masz 'Headphones' włączone. Tak dla pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedor 1975 Napisano Czerwiec 5, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2011 Gdzie sprawdzić czy mam Headphones włączone ? A poza tym to w alsamixer nie wiem jak zmienić ustawienia front panelu [pisze Front Panel [off] i nie można tego zmienić]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2011 No w alsamixer masz sprawdzic... no ale jak masz Front Panel, to pewnie bedzie to. Mute zmieniasz klawiszem, uwaga... [m] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedor 1975 Napisano Czerwiec 5, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2011 OK Wielkie Dzięki. Wszystko Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi