Jump to content

Zasilacz Megabajt Mgb-350Atxp4

pasta93
 Share

Recommended Posts

Witam.

Nie wiedzialem w jakim temacie umiescic ten post.Ale jestem tu nowy, prosze o mala pomoc ;]

Otóz wczoraj spalil mi sie zasilacz Megabajt MGB-350ATXP4 i na allegro taki sam kosztuje w granicach do 20 zl , ale niestety czytalem opinie o tym zasilaczu i troche mnie przerazily :( Dlatego takie pytanie do was jakim innym zasilaczem móglbym go zastapic ? w granicach do 30-40 zl slyszalem o Delcie,ze jest dobry. Pomózcie bo nie mam zielonego pojecia :blink:

Nizej moja konfiguracja kompa:

Obudowa: Middle tower ATX 300W

Plyta glówna: MSI KT3 ULTRA2

Procesor: AMD ATHLON 1,8

Dysk twardy: Samsung 80GB

Pamiec: 768 MB DDR

Karta Gafiki: RADEON 9600 256 MB AGP X 8

Prosze by pod moja konfiguracje znalezc jakis odpowiedni zasilacz.

Komp ma pare latek,ale sluzy mi. :lol::P mam tylko taka nadzieje ,ze mi nic innego przez niego sie nie spalilo.

Zasilacz przepraszam za ile zlotych?

30-40? Jaja sobie robisz?

Megabajt? Delta? Pierwsze slysze...

OBOWIAZKOWO zobacz to: http://www.elektroda...pic1199271.html

Osobiscie mam OCZ ModXStream Pro 600W i dalem za niego prawie 300zl.

Do Twojego komputera 600W moze nie potrzebny, ale 30zl to troche lekka przesada.

Nie nie robie sobie jaj. Czytalem troche o tym. Mi zasilacz lepszy nie jest potrzebny do kompa, który ma 8 lat ( megabajt przez tyle mi chodzil az do dzis ) ja z niego korzystam : gg,net i muza. Tylko tyle.

oto zasilacz z delty, który chwala:

http://allegro.pl/delta-dps-300ab-9-b-300w-sfx-nowy-sklep-fa-gw24-i1646149710.html

Ja nie bede do starego kompa ladowac zasilacza za 3 stówy , po co ? dlatego pisze tutaj aby okreslic do 40 zl jaki zasilacz jest lepszy od megabajta do 300Wat.

Dodatkowo w stronce gdzie mi podales istnieje zasilacz DELTA w renomowanych markach

Pozdrawiam