kostucha Napisano Czerwiec 16, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2011 Witam, dla wielu pewnie to banalne ale mam problem, który strasznie uprzykrza mi życie. Chciałbym mieć możliwość zmiany w moim systemie(najnowsza Fedora+Gnome3) układu klawiatury za pomocą skrótu "SUPER-R + L", niestety kompletnie nie wiem jak tego dokonać. Ewentualnością, co pewnie jest gorsze do wykonania to udostępnienie do mojego aktualnego układu klawiatury znaków typowych dla języka niemieckiego przy kombinacji właśnie z klawiszem superR. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takori Napisano Czerwiec 16, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2011 System tools następnie w System setting wybierasz Region and Language, tam Layouts i w Option możesz dobrać kombinację klawiszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostucha Napisano Czerwiec 26, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2011 Ok dziękuję bardzo za pomoc. Spóźnione ale wielkie podziękowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi