Gość JEZU88 Napisano Czerwiec 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2011 Witam. po długiej przerwie wracam w łaski Linuxa, zaczynałem od FC6 i tak po kolei aż problemy przekroczyly mą cierpliwosc na F13... czekałem na Gnome3 i jest Zainstalowalem F15 i686 tradycyjnie walka z sterami od grafiki, udało sie, zrobiony Update, i zaczynają sie schody... po odpaleniu systemu gnome zawiesza sie po ok. 5min kursor chodzi ale nic nie reaguje...co jest? zrobilem instalke Swap 1GB (nigdy nie pamietam ile trzeba) potem instalka sterów z rpmfusion, update systemu i tyle... komp to: 2.13Ghz Dual core 2Gb ram DDR2 Nvidia Geforce 8500GT 256MB hdd 80Gb chce wreście osiąść na Fedorce ale od kilku lat daje mi w kość ten system ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Czerwiec 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2011 a jakies logi systemowe ? Dzialalem na 8400gt bez problemu na f15 z g3 a teraz z xfce4.8, mozesz poszukac na bugzillach bledow bo mimo tego co po niektorzy twierdza g3 nie jest jeszcze dojrzale i ma problemy wieku dziececego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi