herrscher Napisano Lipiec 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2011 Witam. Nie jestem pewien czy znalazłem się w dobrym dziale, jeśli nie to sorki drodzy moderatorzy Na początku powiem, że nigdy wcześniej nie korzystałem z fedory. Moje jedyne doświadczenie to Ubuntu. Mianowicie potrzebuję spolszczenia do Fedory 15. Po wybraniu jeżyka polskiego podczas instalacji, nadal pozostaje język angielski. Nie mam pojęcia czemu tak jest - zapewne moje doświadczenie nie pozwala mi dociec dlaczego W związku z tym prosze Was o wyjaśnienie czy istnieje spolszczenie do tejże wersji i gdzie mogę je znaleźć. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Lipiec 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2011 KDE czy GNOME? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrscher Napisano Lipiec 20, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2011 Posiadam wersję KDE 64-bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Lipiec 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2011 Nie pamiętam dokładnej nazwy, ale poszukaj pakietu który ma w nazwie: kde i18n Polish lub l18n Niestety instalator nie potrafi zainstalować polskiego języka dla KDE... działa tylko dla Gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrscher Napisano Lipiec 20, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2011 Dzięki będę szukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Lipiec 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2011 Ewentualnie wchodzisz w menu, wpisujesz Language i masz konfigurator zmiany języka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi