Subaru Napisano Sierpień 4, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2011 Pod 2.6.40 w dniu zakładania tematu paczek Catalyst nie było, acz mogę na upartego dzisiaj lub jutro spróbować jeszcze raz z akmod, a nóż widelec coś się zadzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Sierpień 12, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2011 Powiem szczerze nie mogę znaleźć informacji w sprawie KMS po za poradnikami dla Debiana, które nie pokrywają się z Fedorą zbytnio Spróbuję dzisiaj jeszcze raz z kmod-catalyst oraz akmod-catalyst, tym bardziej, że jest już paczka dla najnowszego Kernela, a nóż się samo naprawi? Postaram się na dzisiaj zaraportować czy coś się w sprawie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny009 Napisano Październik 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2011 (edytowane) Nie wiem czy problem rozwiazany ale umnie sytulacja byla dokladnie ta sama. Pomoglo rozwiazanie dla karnelu "PAE" 2.6.40.6-0.fc15.i686.PAE karta Ati RadeonHD su yum reinstall mesa-libGL su yum update kernel robimy reboot systemu su - rpm -Uvh http://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-stable.noarch.rpm http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-stable.noarch.rpm yum install kmod-catalyst-PAE xorg-x11-drv-catalyst-libs.i686 xorg-x11-drv-catalyst ponowny reboot systemu ... i powinno dzialac. Edytowane Październik 11, 2011 przez WalDo Boże spuść bombę... na tę "sytuŁację" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Grudzień 6, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2011 Przeinstalowywałem catalyst'y i libsy po 50 razy czyszcząc różne sekcje i nie dawało rady, nie używam Kernela PAE i szczerze mówiąc nie wiem czy mogę/powinienem Problem nie tyle został rozwiązany co ominięty, postawiłem nową Fedorę 16 jak tylko upewniłem się, że są dla niej Catalysty i wszystko działa jak należy...tzn. nie muszę klepać init 3 i potem startować X'ów ręcznie...chociaż tyle Temat chyba można zamknąć jeśli byłaby potrzeba Pozdrawiam Subaru P.S. - Przepraszam, że tak późno odpowiedź daję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_peters Napisano Grudzień 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2011 (edytowane) Czesc, mam pewien problem z fedora 15. Otóz podczas uruchamiania systemu zanim zaladuje sie pulpit przez chwile mój ekran jest caly w kolorowych pikselkach. Mój komputer to hp probook 6550b z karta ati 540v. Nie instalowalem zadnych sterowników, a moze powinienem? Z góry dzieki i pozdrawiam. Nie podpinaj sie pod cudze watki. Masz problem, zalóz wlasny. //Sorror Edytowane Grudzień 20, 2011 przez Sorror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi