intruz Napisano Wrzesień 12, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2011 Występuje u mnie pewien dziwny błąd. Mianowicie mając na komputerze dwóch użytkowników, A oraz B, w sytuacji kiedy user A jest zalogowany i kliknie "lock screen", przyjdzie user B i zaloguje się na swoje konto, to zaczyna kursor skakać, poruszać się nie płynnie, bardzo wolno. Sprawdzałem użycie CPU i wynosi ono 10-20 % czyli nie jest bardzo obciążony. Żeby wszystko wróciło do normy muszę zrestartować cały system, wylogowanie nie pomaga. Ktoś wie co może być tego przyczyną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Wrzesień 12, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2011 Logi, logi ... my wszyscy logi jemy na sniadanie i obiadek a ze u mnie malo tego to sie nie najadlem (a wiadomo glodny nie mysli) takze zapodaj mistrzu 1 post na forum wybaczam ale ty to juz wyga jestes ;P (messages,xorg.log,xorg.conf,gdm.log) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi