Stasiu_niggas Napisano Listopad 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2004 Gdy próbuje nagarać płytkę audio pod k3b podacz przenoszenia mp3 wyskakuje taki komunikat: "Nie można przetworzyć następujących plików ze względu na nieobsługiwany format danych." Co mam doinstalować zęby moć nagrywać pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolly444 Napisano Listopad 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2004 Gdy próbuje nagarać płytkę audio pod k3b podacz przenoszenia mp3 wyskakuje taki komunikat: "Nie można przetworzyć następujących plików ze względu na nieobsługiwany format danych." Co mam doinstalować zęby moć nagrywać pomóżcie mp3 k3b plugin k3b-mp3-plugin-0.10-easylinux_s90.i586.rpm tylko taki znalazłem i z niego korzystam, jak narazie działa bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 k3b-mp3-plugin-0.10-easylinux_s90.i586.rpm Przecież są gotowe paczki dla FC2/3 → http://rpm.livna.org/fedora/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi