otekkk Napisano Październik 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2011 Witam! Niestety znowu ja ;p Wcześniej nie włączało mi się środowisko GNOME. Było nawet ok. Oglądałem filmy na telewizorze podłączonym do komputera. Teraz jakimś trafem włączyło się to gnome.... no i już tv nie wykrywa. Podpięty kablem HDMI. Sterowniki do karty nvidia zainstalowane. Widzi poprawny model karty. Teoretycznie są dwa monitory:DFP-0 Samsung SyncMaster (monitor) a drugi DFP-1 z taką samą nazwą. Włączam tego drugiego,.. ale rozdzielczość max 640*480.... normalnie powinno być 1920*1080 . Coś muszę doinstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Październik 10, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2011 A próbowaleś zmienić rozdzielczość w nvidia-settings? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otekkk Napisano Październik 10, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2011 Wlaśnie w tym problem że tam wszystko ustawiam. Rozdzielczość max 640*480 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi