witek_81 Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 witam wszystkich po raz pierwszy, niedawno zaistalowalem sobie fedore core 3 i juz mam problem ( wczesniej smigalem na red hat 9 i w zasadzie wszystko bylo ok), tak czy inaczej, probuje zainstalowac nvidie, czytalem juz posty na tej stronie lecz dalej cos nie gra, zaistalowalem modol kernela i ten qlx costam, jednoczesnie, jednak dalej przy instalacji pluje sie o kernela, co robic, druga sprawa, jest maly problem z funkcja telinit 3 , czasami nie wylacza x-ow...mial ktos podobny problem ?? z gory bardzo dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crow Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 Ja miałem dokładnie to samo z Nvidią, czyli telinit 3 i potem zwis a mnie to się tylko raz udało źródła kernela zainstalować, tylko, że niestety nie było myszy na USB, a ctr+alt+F1, nie chciało mnie na wirtulną konsolę przełączyć i :shock: więc znowu kicha ta feodora to jest jakaś niedorobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 eh, nie mam nvidi, ale zadzownil do mnie kumpel i poprosil o pomoc, wiec wrzucil forum znalazlem watek, wydrukowalem polazlem do kumpl a siadlem, przeczytalem, wykonalem, uruchomilem, wypilem postawione 3 browce i wrocilem do domu wcale nie uwazam zeby bylo cos niedorobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switch Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 Przełąc się w tryb konsoli na oknie do logowania, zanim uruchomisz konto jako user. U mnie to zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 Po raz kolejny: Instalacja nvidia dla Fedora Core 3 znajduje się na wspomnianej stronie. W bonusie ogólne wytyczne odnośnie instalacji różnych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 Sproboj ctrl+alt+F2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi