Pikulahay Napisano Październik 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2011 Witam Od jakiegoś czasu mam taką przypadłość. Co kilka dni po podłączeniu modemu E156G system nie rozpoznaje skonfigurowanego już połączenia do internetu (PLAY), znikają wszystkie poprzednio skonfigurowane połączenia i muszę ponownie go konfigurować, po restarcie pojawiają się wszystkie poprzednie oraz to nowo ustawione. Sam restart nie pomaga bez konfigurowania połączenia, dopiero po nowym skonfigurowaniu i restarcie wszystko wraca do "normy". Wpierw były dwa i można było połączenie ustanawiać dowolnym z nich, teraz jest już ich 7. Przy pierwszych dwóch takich przypadkach wchodziłem w "ustawienia sieci" > "opcje" połączeń komórkowych i kasowałem jedno z nich, teraz niestety jak naciskam OPCJE to nic się nie dzieje. Może ktoś pomóc i powiedzieć (wskazać) co zrobić aby była znów możliwość "odpalenia" opcji ustawień komórkowych (dla lan i wifi działa) oraz jak usunąć zbędne połączenia komórkowe? Fedora 15 Gnome Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi