netykieta27 Napisano Listopad 4, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2011 (edytowane) Mam takie pytanie,chodzi o ustawienie wielkosc czcionek.Gnome-tweak-tool,jest dla mnie na zbyt skomplikowany. Ktos na forum,napisal ze mozna w Universal Access zmienic na mala duza srednia. U mnie w kompie w Universal Access jest Orka,gdy potwierdzam wybór programu otwiera sie terminal. Edytowane Listopad 4, 2011 przez WalDo Jeden problem = jeden wątek. Pytania dot. motywów proszę umieścić w nowym wątku, a wcześniej przeczytać informacje na forum i na wiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaggy Napisano Grudzień 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2011 Mam takie pytanie,chodzi o ustawienie wielkośc czcionek.Gnome-tweak-tool,jest dla mnie na zbyt skomplikowany. Ktoś na forum,napisał że można w Universal Access zmienić na małą dużą średnią. U mnie w kompie w Universal Access jest Orka,gdy potwierdzam wybór programu otwiera sie terminal. Dlaczego gnome-tweak-tool jest za skomplikowane? Jest tam zakładka czcionki (ew. fonts) gdzie można dopasować sobie czcionkę domyślną, do dokumentów, nagłówków okien wraz z rozmiarem od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi