Szarik Napisano Listopad 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 Witam! Mam problem z X-sami... A mianowicie, w czasie aktualizacji, system zawiesił się. Po restarcie nie włączają się X-sy (jest tylko czarne tło i kursor). Próbowałem odpalić ze starszego jądra, ale też nie ruszyło. Może ktoś pomoże jak odpalić, albo od nowa zainstalować X-org'a? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Listopad 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 Wcisnij np. Alt+F3, zaloguj sie jako root: yum-complete-transaction Reinstalacja wszystkich pakietów xorg: yum reinstall xorg-x11\* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek O. Napisano Listopad 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2011 Po restarcie nie włączają się X-sy (jest tylko czarne tło i kursor). Miałem podobnie ale okazało się że domyślny monitorem stał się telewizor który również miałem podłączony do karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik Napisano Listopad 21, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2011 Problem rozwiązany "dość" dziwnie. Odpaliłem Fedore, i poszedłem na 2 komputer, za ok 10 min laptop się odpalił... przez te kilka ładnych minut czarny ekran, i nagle ruszyło.. No nic, sorry za kłopot i dzięki za odpowiedzi . Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi