kaktus Napisano Listopad 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2011 Witam, Posiadam na laptopie Fedore 16 zaktualizowaną z 15 wraz z Gnome3 do laptopa podpięty jest dodatkowy monitor (Acer) Po starcie systemu przy pierwszej próbie logowania wyskakuje mi okienko na cały monitor "Coś poszło nie tak......Wyloguj" przy czym aplikacje w tle startują normalnie tak samo jak gnome-shell. Kiedy loguję się po raz drugi wszystko idzie już normalnie. Jest to dość uciążliwe logować się na dwa razy. Wykluczyłem problem ustawień użytkownika gdyż przy innych kontach dzieje się dokładnie tak samo W logach .xsession-errors nie ma nic specjalnego co by wskazywało na konkretny problem, SELinux mam aktualnie wyłączony. Ktoś ma pomysł w czym tkwi problem? albo przynajmniej gdzie szukać jakiś wskazówek jak to rozwiązać Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katoj Napisano Listopad 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2011 a nie masz przez gnome-tweak-tool zainstalowanych jakis rozszerzen? bo u mnie bylo podobnie jak mialem dodane przyciski "wylacz, restartuj itp", wylaczylem i jest dobrze (mam teraz inny problem, ale mniejsza o to, chodzilo ) nie mowi Ci gnome co mozesz wylaczyc a co moze mu pomoc? powinien.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi