czarnekakao Napisano Listopad 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2011 Jak zmienić kolor okien (obramowanie, tła) oraz czcionki w Gnome 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Listopad 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2011 Jak zmienić kolor okien (obramowanie, tła) oraz czcionki w Gnome 3 ? Alt + f2 gnome-tweak-tool tam mozesz zmieniac czcionki a po doinstalowaniu dodatkow inne bajery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnekakao Napisano Listopad 23, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2011 Mam to, ale kolorów okien nie mogę zmienić w tym menadżerze ustawień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Listopad 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2011 Mam to, ale kolorów okien nie mogę zmienić w tym menadżerze ustawień. moze sprobuj sciagnac jakis shell theme - tutaj jest kilka Mój odnośnik i w gnome tweak tool zmien w opcji shell theme na ten co sciagniesz - jak sciagniesz nie rozpakowuj tylko wskaż ją - pojawi sie pewnie blad ze nie pasuje ale i tak sie zaladuje - mozna ja pozniej wybrac z rozwijanego menu zrestartowac gnome - moze to ciebie zadowoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnekakao Napisano Listopad 23, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2011 A gdzie mam wrzucic pobrane skórki ? Z tego linka ? http://tiheum.deviantart.com/art/Gnome-Shell-Faience-255097456 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi