robo3258 Napisano Grudzień 26, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2011 Witam mam problem nie tylko z fedorą ale z kazdym linuksem problem wystepuje w postaci zawieszania sie myszki po kilku minutach dzialania systemu myszka nie reaguje na klikniecia np. w menu fedora tylko reaguje na zakladki przegladarki a i pozniej prawy przycisk myszy tez nie dziala nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic pomozcie jestem poczatkujacym uzytkownikiem wiec jezeli nie dodalem logow ktore moga sie przydac to sory z ubuntu tez tak mialem szlak mnie trafia chcialbym pozostac przy fedorze bo to cool system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Grudzień 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2011 Co? Spróbuj wyłączyć vdpau we Flashu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo3258 Napisano Styczeń 5, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2012 Pomoglo polecenie yum remove xorg-x11-drv-nvidia \ * livna-config-display wielkie dzieki za naprowadzenie bo by mnie szlak trafił chyba jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi