Yuri20 Napisano Styczeń 15, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2012 Z nie wiadomego mi powodu, kde czasem przez jakiś czas się zacina. Skutkuje to ty, że skrótu do różnych programów na dolnym pasku nie reagują na kliknięcie. Całe KDE się nie zacina, jedynie dolny pasek (przez jakiś czas). Mogę wtedy jedynie pracować na oknie aktualnie otwartym i nigdzie więcej. Po około 30-45 sekundach kde się odblokowuje i wszystkie kliknięcia jakie wtedy wykonałem na dolnym pasku się wykonywują i robi to pewien zamęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Styczeń 15, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2012 Które KDE? Jakie sterowniki do grafiki? Jaka karta graficzna? Używasz efektów pulpitu? Mogę wtedy jedynie pracować na oknie aktualnie otwartym i nigdzie więcej. A Alt+Tab? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri20 Napisano Styczeń 17, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2012 KDE te, które jest standardowo w Fedorze 16 czyli 4.7. Karta graficzna → radeon 5770, sterowniki ati 11.11. Alt+tab tylko pomaga sobie radzić w takiej sytuacji, ale nie rozwiązuje problemu. Co może być w takim razie tego przyczyną i jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goadanek Napisano Styczeń 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2012 KDE te, które jest standardowo w Fedorze 16 czyli 4.7. Karta graficzna → radeon 5770, sterowniki ati 11.11. Alt+tab tylko pomaga sobie radzić w takiej sytuacji, ale nie rozwiązuje problemu. Co może być w takim razie tego przyczyną i jak temu zaradzić? A jaki procek w komputerze, jak miałem problem, że KDE często się przywieszało, procek nie dawał rady... Zobacz jak wygląda obciążenie procesora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi