Skocz do zawartości

Youtube (Flash) Przestało Działać Z Dnia Na Dzień

damian9

Rekomendowane odpowiedzi

Dlugo dzialalo i bylo ok. Próbowalem przeinstalowywac (flasha), obecnie zainstalowalem Gnasha i jest ten sam objaw: czarny ekran i nic sie nie dzieje, wideo sie nie laduje (nie sciaga nawet danych), jeszcze wczoraj dzialalo. Fedora 15, Gnome3. Co zrobic by przywrócic mozliwosc ogladania filmików na youtube. Pojawia sie czarny ekran i nic sie nie dzieje. Firefox potrafi sie wieszac. W Ubuntu to bylo normalne, ale w Fedorze?

Dodam, ze na innych serwisach jest podobnie. Sprawdzane na Firefoxie i Epiphany.

edit:

Liczne odpowiedzi widze.

Nie czekajac na odpowiedz, w zwiazku z niespodziewanymi bledami których nie rozumialem (system przechodzil do trybu tekstowego i wychodzily bledy) zainstalowalem Fedore 16, z marszu (nie upgrade - tylko czysty system), nie dziala nawet na Operze flash i na niej, objawy te same.

Pod Windowsem dziala youtube.

Czy tylko mi nie dziala bo po braku odpowiedzi wnioskuje, ze tak?

Prosze o przeniesienie do wlasciwego dzialu (multimedia) tego watku, umiescilem go tu chyba z pospiechu.

A flash jak nie dzialal tak nie dziala - nawet na przegladarce Arora (swoja droga ciekawej alternatywie dla FF/Opery)

Dodam, ze system mam 32-bitowy, intel zintegrowany. Nie dziala prawidlowo wiele innych rzeczy ale to juz temat na inny topic i na "omówienie" F16, mam wrazenie jakby F16 to byla inwolucja w stosunku do poprzednika.